ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Hamdi Eriş Ortaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi sebebi ile yapılan törende Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan ve toprağın her karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden şanlı ecdadımıza Allah'tan rahmet diliyor,onları saygı ve şükranla anıyoruz.

Okulumuzda yapılan bugünkü törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmeni 14 Mart etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel etkinliklerle pi sayısını öğrencilerimize tanıttı. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın yazarı,Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.Öğrencilerimiz birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerle 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Törenini gerçekleştirdi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçemizde yapılan dart yarışmasında okulumuz ilçe 1. si olmuştur. Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Hale ŞEKERCAN'I ve öğrencilerimizi tebrik eder.,başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Derya Gedik önderliğinde birbirinden güzel etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimiz kültürel etkinliklerimizi hem tanıdı hem de çok eğlendi. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Derya Gedik' e sonsuz teşekkürler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anasınıfı Öğretmenimiz Derya Gedik , Yazar Seher Yılmaz Çerçi'yi okulumuza  davet etti.Anasınıfı öğrencileri hem çok eğlendiler hem de bir çok yeni bilgi öğrendiler.Bu güzel etkinlik için öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Anasınıfı 'Dilimizin Zenginlikleri 'projesi kapsamında yazar Gülnur Günakan 'ı okulumuzda ağırladık.Öğrencilerimiz böyle bir deneyimi yaşadıkları için çok mutlu oldular.Bu etkinliği gerçekleştirmemizde katkısı büyük olan Anasınıfı öğretmenimiz Derya Gedik'e sonsuz teşekkürler.

Ock

Okulumuz Ortaokul öğrencileri Aralık ayında yapılan hikaye anlatma yarışmasına büyük bir zevkle katıldılar. Okulumuzda 1.lerimize  idarecilerimiz tarafından hediyeleri verildi.

Ara

Kahramankazan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünden okulumuza ziyarete gelip çocuklara yönelik ihmal ve istismar konulu seminer verdiler.Öğrencilerimizle sınıf çalışması yaptılar.Rehber öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Ara

Anasınıfı öğretmenimiz Derya GEDİK tarafından Dilimizin Zenginleştirilmesi projesi kapsamında tüm çalışmalara başlanmıştır.Veli toplantısı yapılıp etkinlikler planlandı.Minik öğrencilerimiz yeni bilgiler öğrenmenin heyecanını taşıyorlar.Öğretmenimiz ve minik öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Ara

Dilimizin Zenginleştirilmesi projesi kapsamında Aralık ayında Ortaokul öğrencilerimizle Yunus Emre sözlüğü öğrencilerle paylaşıldı.Anlamlı cümle ve afiş oluşturuldu.En iyi cümle ve afişimizi seçtik. 6/A sınıfı Medine İpek öğrencimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenleri T.B.M.M. yi Ziyaret Ettiler